Wat is de visie van ElkenTalent?

Organisaties en mensen zijn het succesvolst als zij werken vanuit de kracht van hun talent(en). Elk mens heeft talent, ook al twijfel je daar misschien wel eens aan. Vaak heb je dan je talent nog niet ontdekt, of heb je niet de juiste sturing gegeven om je talent eruit te laten komen en in te zetten. Mijn motto is: doe waar je van nature goed in bent, dan komen zowel je organisatie als jijzelf het beste tot hun recht. Bovendien geniet je op die manier het meeste van je werk. En dat is erg belangrijk voor iets waar je verhoudingsgewijs de meeste tijd aan besteedt!

Wat betekent die visie in de praktijk voor mij?

Door te werken en te leven vanuit je drijfveren, kom je, als medewerker, niet alleen in beweging, maar voel je je ook betrokken bij de organisatie waarvoor je werkt of wilt werken en ben je zinnig en plezierig bezig. Ik leer mensen en organisaties de lens scherp te stellen op wat zijwillen bereiken in plaats van kostbare energie te steken in het vermijden van situaties waarin zij niet verzeild willen raken. Hoe ik dat doe, lees je verder in aanpak. Wat die aanpak voor anderen heeft betekend, kun je lezen in Referenties.

Welke achtergrond heeft Marianne Elken?

Ik ben geboren in 1961, studeerde aan de HBO Personeel en Arbeid in Utrecht en heb later de post-HBO-modulen Strategisch HRM, Organisatiekunde en Veranderingsmanagement gevolgd. Bij Adviesbureau Hoogendijk volgde ik de specialisatie tot mobiliteits- en loopbaanadviseur. Sinds november 2004 ben ik gecertificeerd Dilemmamanager en gebruik ik de testmethodiek TalentManager. Ik heb gewerkt voor diverse werkgevers in de uitzendbranche en het personeels-, organisatie- en projectmanagement.

Wat is het resultaat van de diensten van ElkenTalent?

Daar kan ik kort over zijn: het resultaat is dat je als medewerker tevreden(er) en succesvol(ler) in werk staat. Daardoor lever je meer rendement op voor jezelf en de organisatie. Je leert je kwaliteiten en capaciteiten te kennen, te benutten en juist in te zetten. Met ElkenTalent bereik je dat werk meer is dan alleen geld verdienen.

 

ElkenTalent

Aanpak

Voor wie?

TalentManager

Referenties

Contact

Links

   ElkenTalent, Wederik 21, 3401 LZ IJsselstein, o6-155 68 720, info@elkentalent.